Vossahytten – Koselig hytte med nydelig utsikt på Voss

  • Post author:
  • Post category:Norge / Voss

«Vossahytten» er en sjarmerende hytte som ligger i fjellsiden på Voss. Vossahytten er en velutstyrt hytte med alle fasiliteter, den er nylig renovert og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Voss.


De beste prisene får du ved å bestille direkte hos oss på nettsiden her:

Bilder av hytten

Presentasjon av Vossahytten

Koselig hytte i fjellsiden til leie, Voss

Denne sjarmerende hytten på Voss er til leie. Hytten ligger i vakre Voss og er tilgjengelig for leie hele året. Hytten er totalrenovert og ligger i fjellene ved siden av skistedet Voss resort, Bavallen. Dette er bare 5-minutters kjøring fra Voss sentrum eller Voss jernbanestasjonen. Voss ligger i den vestlige delen av Norge og den nærmeste byen er Bergen. På grunn av beliggenheten er det en perfekt base og vil gi deg korte reiser mellom fotturer i fjellet og alle de andre underholdende og morsomme tingene du kan gjøre i og rundt Voss.

Plassen

Mest av alt er dette en veldig koselig hytte, du vil du føle deg hjemme med en gang. Innendørs er det funksjonelt og varmt. Utvendig det en fin terrasse rundt hele hytten. På terrassen kan du nyte ettermiddagssolen og den fantastiske utsikten mens du spiser ved utemøblene, eller nyter livet rundt bålpannen. Vi er sikre på at du vil nyte denne hytten like mye som vi gjør selv.

Soverom

Hytten består av to soverom og ett fellesområde hvor det er sovesofa. I tillegg er det et kjøkken kombinert med stue.

Soverom 1
1 dobbeltseng.
Soverom 2
2 enkeltsenger.
Hems
1 sovesofa med plass til 2. Her er det også et lite området med tv.

Nabolaget

Hytten ligger i et vakkert, men rolig nabolag i fjellsiden ved skisenteret i Bavallen. Her kan du nyte freden med  fantastisk utsikt. Voss er et spektakulært sted med et bredt spekter av friluftsliv. Voss er verdenskjent for sine utendørsaktiviteter. Blant annet kan du nyte elvekajakk, utmerkede paragliderforhold, fallskjermhoppingssenter i verdensklasse og en vindtunnel. Voss har også en innendørs badehall og et badeland åpent om sommeren. Derfor er Voss et perfekt utgangspunkt for mange aktiviteter fra sightseeing til laksefiske, fotturer og ligger nær mange av «må se» stedene i Norge. Mest av alt er Voss et perfekt utgangspunkt for å utforske Voss og vest Norge. Derfor kan vi garantere at du vil nyte ditt opphold her.

Hvis du er interessert i å leie denne hytten, vennligst kontakt eieren direkte.

Bestill og se mer på AirBnB.

Bestill og se mer på Finn.no.

Bestill og se mer på Booking.com.

Hvis du trenger en større plass sjekk ut: Helt ny hytte med flott utsikt, Voss

Bilder av Nabolag og aktiviteter

Hva våre gjester har å si om Mountainside Cottage i Voss til leie:

(Se mange flere anmeldelser på Airbnb.)

Mohammed

Fantastisk sted og beliggenhet, anbefales på det sterkeste

Zayed

Stedet er veldig flott for en liten familie, vi var to og det var så flott. Utsikten, fasilitetene, og alt annet var flott. Agnethe var flott i å svare og plasseringen er nøyaktig. Det er privat og det er et fint bord ute med enestående utsikt. Dette stedet er bare flott!

Cheryl

Hytta var ren, ryddig og velfylt med kokekar / gryter, bestikk, matposer og salt og pepper. Det var akkurat nok plass til seks av oss. Flott opphold!

Chris

Flott, koselig hytte rett ved siden av bakkene på Voss. Varm, ren og nydelig utsikt. God mat og hyggelig hjelp fra verten. Vil virkelig anbefale det.

Farooq

Hvis du noen gang har tenkt på å bo på Voss, bør denne hytta være førstevalget ditt. Et flott sted i en fantastisk beliggenhet. Den består av alt du trenger for å ha et hyggelig og komfortabelt opphold.»

Thomas

Utmerket kommunikasjon, velutstyrt hytte med Wi-Fi, Chromecast og to tv skjermer. Lett å finne med GPS.

Wei

Veldig koselig hytte i nærheten av Voss sentrum, vi hadde det gøy der.

Dea

Veldig hyggelig og fin beliggenhet. Veldig nytt og med alle nødvendige fasiliteter. Alt i alt likte vi det mye, og vi er lei oss for at vi bare bodde her en natt! 🙂

Alistair

Flott hytte med flott beliggenhet. Utmerkede fasiliteter og bare en kort spasertur fra bunnen av hovedheisen på Voss. Det kan være litt trangt for mer enn 6 personer.