Villa Bjørge – 30 meter fra sjøen – Bergen

Villa Bjørge er en moderne luksusvilla nær sjøen sentralt i Bergen. Villaen er tidvis til leie, her kan du bade, fiske og nyte livet i en nydelig hage med egen natursteinmuret grill og et herlig Spabad fra Jacuzzi.

Luksusvilla i Bergen

Denne luksusvillaen i Bergen er til leie ved noen sjeldne anledninger. Huset ligger bare 10-minutters kjøretur fra sentrum og 10-minutters spasertur fra bussholdeplass og matbutikk. Huset ligger 5-minutters kjøring fra flere kjøpesentre, skøytehall, badeland og bowlinghall. Huset ligger 10-minutters kjøring fra flyplassen og sentralt til alle interessante steder i og rundt Bergen.

Plassen

Dette er et fantastisk familiehjem med stor hage fordelt på to etasjer. Havutsikten fra huset er spektakulær, og huset og eiendommen har ellers alle nødvendige fasiliteter. Uteområdet er flott med steingrill og god plass for å tilbringe late dager og soling. Det er nylig innstallert et spabad fra Jacuzzi. Huset har også to terrasser og stor parkeringsplass like utenfor huset. Ved behov gjør vi også tilgjengelig dobbelgarasje med direkte inngang til huset og elbil lader. Huset er sjelden til leie, så vi anbefaler deg å kontakte oss direkte på epost for å sjekke tilgjengelighet.

Soveplasser

I tillegg til soverom er det to store stuer med TV, spill og hifi-områder. Wi-Fi er gratis tilgjengelig. Øverste etasje har multirom lydanlegg. Det er også to bad, en ekstra Wc, og et stort kjøkken med spisebord.

Soverom 1 Hovedsoverom
1 stor dobbelseng, tv på veggen. WalkinCloset og eget baderom.
Soverom 2
1 stor dobbelseng.
Soverom 3
1 stor dobbelseng.
Soverom 4/kontor
1 sovesofa, arbeidspult med kontorstoler.
Fellesarealer
Stor stue i overetasjen med to sofasoner. 1 stor tv stue i kjeller med tv, tredmølle og elipsemaskin.

Nabolaget

Dette er et vakkert område bestående av villaer. Du vil ikke oppleve støy eller mye trafikk her. Nabolaget er hyggelig og nært skog med turmuligheter, sjø og fjell. Du finner ikke mange overnattingssteder i Bergen som dette , dette er en unik mulighet.

Bussen tar deg hvor som helst i Bergen, og er bare en 10-minutters spasertur unna. Ankommer du fra Flesland flyplass tar det deg 10 minutter med taxi å komme til villaen. Fra byen er det busser, tog og t-baner for å ta deg rundt i byen og områdene rundt byen.

Booking

Dette overnattingsstedet er kun for utleie ved sjeldne anledninger. Ta kontakt med eieren nedenfor for mer informasjon om bestilling, da det i noen tilfeller kan gjøres tilgjengelig i andre tidspunkt enn det som presenteres på Airbnb/Finn.no.

Kontakt eieren direkte via e-post.

For mer informasjon og Booking på AirBnB. 

Man kan også se annonsen og kontakte eier via Finn.no.

 

Kart over området

Forslag

Hvis du reiser rundt i denne delen av Norge, og spesielt reiser gjennom Voss, kan du enkelt kombinere med følgende hytter: Helt ny hytte med flott utsikt på Voss og Mountainside Cottage på Voss til leie.

Hva våre gjester sier om villaen i Bergen

Adrien

«Flott hus med flott beliggenhet. Huset har en fantastisk utsikt, og det er helt rent. Det har alt du trenger. Nabolaget består av villaer og er veldig stille. Vi var mer enn fornøyd!»