Helt ny hytte med flott utsikt – 10 sengevakter, Voss

  • Post author:
  • Post category:Norge / Voss

«Sansel Cabin» er en helt ny og moderne fjellside Cottage på Voss, tilgjengelig for utleie. «SanSel Cabin» ligger i de vakre fjellene på Voss. Hytta ble bygget i 2019 og ligger ved siden av skistedet Bavallen.

 

Bilder

Videopresentasjon av Sansel Cabin

Helt ny fjellside Hytte på Voss med flott utsikt, Norge

Denne sjarmerende fjellsiden hytte på Voss er tilgjengelig for utleie. Hytta ligger i vakre Voss og tilgjengelig for leie hele året. Hytta er totalrenovert og ligger i fjellene ved siden av skistedet Bavallen. Dette ligger bare en 5-minutters kjøretur fra Voss sentrum eller jernbanestasjonen. Voss ligger i den vestlige delen av Norge. Den nærmeste byen er Bergen. På grunn av beliggenheten er det en perfekt base og vil gi deg svært korte reiser mellom fotturer i fjellet og alle de andre underholdende og morsomme tingene du kan gjøre rundt Voss.

Plassen

Vakker høy standard hytte bygget i juni 2019 med vakker utsikt. 90 kvadratmeter stor, plassert opp i fjellene ved siden av Bavallen skisenter (100 m til skiheisene). Dette ligger sentralt til, kun en 5-minutters kjøretur fra sentrum av vakre Voss. Voss ligger på vestkysten av Norge. Hytta ligger perfekt for å tillate deg svært korte reiser mellom fotturer i fjellet og alle de andre aktivitetene du kan utforske rundt Voss.

Sovende arrangementer

Hytta består av fire soverom, 1 kombinert stue med kjøkken og en toppetasje hvor det er en sovesofa. Leiligheten har 2 bad fullt utstyrt.

Hvordan komme seg dit

Adressen er Bavallsvegen 236

Breddegrad: 60.656559 , Lengdegrader: 6.418330

Nabolaget

Hytta ligger i et rolig nabolag i den pittoreske fjellsiden ved siden av skistedet Bavallen. Du vil finne det veldig fredelig med en fantastisk utsikt. Voss er et spektakulært sted med et bredt spekter av friluftsliv. Voss er verdenskjent for elvekajakkpadling, utmerkede paragliderforhold, et fallskjermhoppingsenter i verdensklasse, en vindtunnel og to flotte vinterskisteder. Laksefiske, fotturer og nær mange av "må se"- i Norge er Voss et perfekt utgangspunkt for å utforske vestsiden av Norge. Hytta ligger i et vakkert, men rolig nabolag i fjellsiden.Naboene er vennlige, stille og høflige; Derfor kan vi garantere at du vil nyte ditt opphold her.

Bestilling og reservasjon

Hvis du er interessert i denne Mountainside Cottage på Voss til leie, vennligst kontakt eieren direkte.

Bestill og se mer på AirBnB.

Bestill og se mer på Booking.com.

Hvis du trenger en mindre plass, sjekk ut: Mountainside Cottage på Voss til leie, Norge

 

Bilder av Nabolag og aktiviteter

Hva våre gjester har å si om den splitter nye hytta på Voss:

(Flere anmeldelser vil bli lagt til om kort tid, sjekk AirBnB for oppdatert visning.)

Hasan – September 2019

Takk for verten. Hytta er av meget høy standard og high tech. Valgene av fargene på soverommene er veldig beroligende vi likte det.

 

Jamal – August 2019

Kunne ikke vært bedre. Agnethes sted var vakkert og utstyrt med alt jeg trengte (og mange flotte innslag / lokal design). Flott beliggenhet, hyggelig personale, rent og pent. Jeg anbefaler dette stedet for familier som besøker Voss

 

Mubarak – August 2019

Det er nytt og det er alt du trenger og vakker utsikt og eieren er vennlig og hjelpsom.

 

Saif – Juli 2019

Det beste stedet på Voss kan du bo i med 5-stjerners bandet nye Cabin.

Abhinav – Juli 2019

Agnethes sted var fantastisk både beliggenhetsmessig og selve huset. Alle fasilitetene var der, og vi likte alle mye under oppholdet. Jeg vil anbefale til alle som er ute etter et hus på Voss, at du bør bo i Agnethe & Tormods sted, og du vil elske det.