SanSel Cabin – Ny hytte med flott utsikt – 8 soveplasser, Voss

  • Post author:
  • Post category:Norge / Voss

«Sansel Cabin» er en helt ny og moderne hytte som ligger i fjellsiden på Voss. «SanSel Cabin» ligger i de vakre fjellene på Voss og ble ble bygget i 2019. Hytten ligger like ved siden av skistedet Bavallen, Voss Skiresort.

De beste prisene får du ved å bestille direkte hos oss på nettsiden her:

 

 

Bilder

Videopresentasjon av Sansel Cabin

Sansel Cabin er en helt ny hytte med flott utsikt

Denne sjarmerende hytten på Voss er tilgjengelig for utleie. Hytten ligger i fjellet i vakre Voss og er tilgjengelig for leie hele året. Hytten ligger i fjellene ved siden av skistedet Voss resort, Bavallen. Dette er bare 5-minutters kjøretur fra Voss sentrum eller jernbanestasjonen. Voss ligger i den vestlige delen av Norge. Den nærmeste byen er Bergen. På grunn av beliggenheten er det en perfekt base og vil gi deg svært korte reiser mellom fotturer i fjellet og alle de andre underholdende og morsomme tingene du kan gjøre i og rundt Voss.

Plassen

Vakker hytte med høy standard med vakker utsikt, bygget i juni 2019. Hytten er 90 kvadratmeter stor, plassert opp i fjellene ved siden av Bavallen skisenter (100 m til skiheisene). Dette ligger sentralt til, kun en 5-minutters kjøretur fra sentrum av vakre Voss. Dette er en flott familiehytte, og ligger i et familievennlig område med lignende hytter.

Sengeplasser

Hytten består av fire soverom, 1 kombinert stue med kjøkken og en toppetasje hvor det er en sovesofa/tv stue. Hytten har to fullt utstyrte bad.

Hvordan komme seg hit

Adressen er Bavallsvegen 236

Breddegrad: 60.656559 , Lengdegrad: 6.418330

Nabolaget

Hytten ligger i et rolig nabolag i den pittoreske fjellsiden ved siden av skistedet Bavallen. Her vil du finne freden med fantastisk utsikt. Voss er et spektakulært sted med et bredt spekter av friluftsliv. Voss er verdenskjent for elvekajakkpadling, utmerkede paragliderforhold, et fallskjermhoppingsenter i verdensklasse, vindtunnel og to flotte vinterskisteder. Voss har også mulighet for laksefiske, fotturer og er nær mange av «må se» opplevelsene i Norge. Voss et perfekt utgangspunkt for å utforske vestsiden av Norge. Hytten ligger i et vakkert, men rolig nabolag i fjellsiden. Derfor kan vi garantere at du vil nyte ditt opphold her.

Bestilling og reservasjon

Hvis du er interessert i denne Mountainside Cottage på Voss til leie, vennligst kontakt eieren direkte.

Bestill og se mer på AirBnB.

Bestill og se mer på Booking.com.

Hvis du trenger en mindre plass, sjekk ut: Mountainside Cottage på Voss til leie, Norge

 

Bilder av Nabolag og aktiviteter

Hva våre gjester har å si om den splitter nye hytta på Voss:

(Sjekk AirBnB for oppdaterte omtaler.)

Hasan – September 2019

Takk for verten. Hytta er av meget høy standard og high tech. Valgene av fargene på soverommene er veldig beroligende vi likte det.

 

Jamal – August 2019

Kunne ikke vært bedre. Agnethes sted var vakkert og utstyrt med alt jeg trengte (og mange flotte innslag / lokal design). Flott beliggenhet, hyggelig personale, rent og pent. Jeg anbefaler dette stedet for familier som besøker Voss

 

Mubarak – August 2019

Det er nytt og det er alt du trenger og vakker utsikt og eieren er vennlig og hjelpsom.

 

Saif – Juli 2019

Det beste stedet på Voss kan du bo i med 5-stjerners bandet nye Cabin.

Abhinav – Juli 2019

Agnethes sted var fantastisk både beliggenhetsmessig og selve huset. Alle fasilitetene var der, og vi likte alle mye under oppholdet. Jeg vil anbefale til alle som er ute etter et hus på Voss, at du bør bo i Agnethe & Tormods sted, og du vil elske det.