Townhouse i Fuengirola, Costa del Sol, Spain

«Casa Agnethe» er et vakkert townhouse. «Casa Agnethe» ligger på Costa Del Sol, i nærheten av Fuengirola og Mijas, og har alle fasiliteter og redskaper tilgjengelig til deres disposisjon.

Bilder

Videopresentasjon av «Casa Agnethe»

Rekkehus i Fuengirola

Dette to-nivå rekkehus på 108 kvadratmeter ligger i den vakre Club Costa World kompleks. Huset er totalrenovert i 2017 og har 4 soverom og 2 bad. Huset gir en inngang til en privat parkeringsplass foran. På baksiden er det en inngang til svømmebassengområdet bare noen få meter unna. Huset har en fin privat terrasse med spiseplass, grill og sittehjørne. Alle soverommene og stuen har klimaanlegg. Huset har gratis fiber optisk WIFI og en stor tv-skjerm i stuen.

Plassen

Costa del Sol og området Club La Costa World er de perfekte kombinasjonene av ferier i Spania. Ligger i Mijas Costa, på sørkysten av Spania, bader dette vakre byhuset i solskinnet i mer enn 300 dager i året og gir sine gjester alle fasiliteter og fasiliteter de noensinne kunne forestille seg. I området er det et svømmebasseng (oppvarmet hele året), restauranter, et treningsstudio, barer, massasjesalong, tennisbaner, og til og med en liten matbutikk. Hvis dette ikke er nok er du bare minutter unna kjøpesentre, strender og alt annet du kan be om.

Sovende arrangementer

Soverom 1
Soverom 1: 1 enkeltseng og 1 dobbeltseng
Soverom 2
Soverom 1: 1 enkeltseng og 1 dobbeltseng
Soverom 3
Soverom 1: 1 enkeltseng og 1 dobbeltseng
Soverom 4
Soverom 1: 1 enkeltseng og 1 stor dobbeltseng

Nabolaget

Dette byhuset ligger i Las Lagunas de Mijas, Andalucía, Spania.

Nabolaget er en del av et større kompleks som heter Club Costa World. Området består av rekkehus, leiligheter og hotellrom. I dette spesifikke området om nabolaget er koselig med flere lignende hus. Restauranten og matbutikken ligger bare 100 meter unna.

Komme seg rundt

Det er veldig enkelt å komme seg rundt i området. Fra flyplassen, i Malaga, vil det ta deg ca 15-20 minutter med bil / taxi til huset. Alternativt kan man kjøre toget eller bussen for å komme til Fuengirola. Selv om det er gangavstand til huset fra Fuengirola, anbefaler vi en taxi hvis du har bagasje. På stedet finner du en gratis buss/tog som tar din rundt i området. Annet enn dette er det bare 400 meter gangavstand til stranden. Fra hovedveien kan man kjøre bussen i begge retninger til Marbella eller mot Malaga.

Kontakt eieren av dette byhuset i Fuengirola direkte for bestilling og mer informasjon.

Bestill og se mer på:

Airbnb.

Hjem/VRBO.

Booking.com.

Les mer på norsk på Finn.

Kart over området

Hva våre gjester sier om byhuset i Fuengirola

Deborah

«Flott leilighet med hyggelig personale. Bildene gjør det egentlig ikke rettferdighet. Elsket å ha komfortable liggende stoler i stuen med storskjerm-TV med Netflix. Kjøkkenet var veldig godt utstyrt, noe som hjelper når du lager mat til 6! Byhuset beliggenhet i Club La Costa World er perfekt for familier, det lokale toget, de oppvarmede bassengene, barneklubber, og ulike aktiviteter for unge og gamle gjør det til et ideelt feriested. Vi kunne enkelt gå til stranden, butikken, underholdningssentrene, etc. Den bakre uteplassen, pent innredet, åpnet rett ut mot et flott stort basseng omgitt av vakre hager og solsenger (som i noen eiendommer du ikke alltid får!) . «Titt en boo» havutsikt fra forsiden av huset lagt til en fin påminnelse om hvor nær du er til Med. Raske og detaljerte svar på alle våre spørsmål, som var mange, ble verdsatt og gjorde turen enkel fra start til slutt. Din manager, Gala møtte oss som planlagt og besvarte eventuelle spørsmål med en gang. Takk for et herlig opphold – vi håper å komme igjen.»