Hei og velkommen til nettsiden vår.

We appreciate that you stopped by.

About us

Picture of Agnethe & Tormod Vi er et ektepar som liker å åpne våre hjem for dere. Dette er vår måte å blande reiselyst med gjestfrihet på.
Vi bruker boligene selv, enten som vårt hjem eller som våre ferieboliger. Derfor håper vi at dere setter pris på den hjemmekoselige atmosfæren i husene. Stedene er spesifikt valgt fordi husene flotte, men også fordi omgivelsene er vakre og tilbyr mye.

Villaen – Vårt hjem i Bergen (Bjørgegrend)

Villaen er et perfekt sted å bo dersom du besøker Bergen på vestkysten i Norge. Boligen er lokalisert slik at den kombinerer stillhet og fred, med kort vei til alt som er av interesse å se i Bergen og omegn. Siden dette er hjemmet vårt, så er den sjelden tilgjengelig for utleie. Men dersom du ikke finner ledig tid i kalenderen, oppfordrer vi deg til å ta direkte kontakt med oss. Det er mulig vi kan gjøre den tilgjengelig nettopp for deg. Les mer om huset her.

Sansel Cabin – Helt ny hytte i fjellsiden på Voss, like ved Bavallen

Denne hytten ligger bare 10 meter fra «Vossahytten», hytten er perfekt for større familier, eller for to familier som reiser sammen. Leie av denne hytten kan kombineres med leie av Vossahytten, da har man totalt 16 sengeplasser. Hytten ble bygget i 2019, vi har hatt mange fornøyde gjester på denne hytten. Hytten er av de flottere hyttene tilgjengelig på Voss, og den er velutstyrt og har fantastisk utsikt. Den ligger bare 70 meter fra skitrekket. Les mer om Sansel Cabin her.

Vossahytten – Koselig hytte i fjellsiden på Voss

Vossahytten lilgger som Sansel Cabin, 1,5 timers kjøretur fra Bergen sentrum. Vi veksler på å bruke denne hytten og Sansel Cabin. Denne hytten er mindre, ideell for 4-5 gjester men, har 7 sengeplasser. Her kan man nyt ski, sommer og sol samt en nydelig utsikt. Please check the Airbnb site for booking or to check the calendar. Les mer om Vossahytten her.

«Casa Agnethe», the Townhouse (in Fuengirola/Mijas, south of Spain)

Her elsker vi å dra om sommeren. Når våre barn blir større skal vi reise her større deler av året. Siden vi har begrensede reisemuligheter, er det god tilgjengelighet på denne boligen. We elsker sær Spania, vi håper du vil dele vår glede og interesse for boligen og området.Les mer om «Casa Agnethe» her.

Dersom du har forslag til oss, eller interesse av å leie en av våre boliger ikke nøl med å ta kontakt, eller send oss en email.

Med vennlig hilsen,

Agnethe & Tormod Seljenes.