Om oss

Picture of Agnethe & Tormod Vi er et ektepar som liker å dele våre hjem med dere. Dette er vår måte å blande reiselyst med gjestfrihet på.
Vi bruker boligene selv, enten som vårt hjem eller som våre ferieboliger. Vi at dere setter pris på den hjemmekoselige atmosfæren i husene. Stedene er spesifikt valgt fordi husene er flotte, men også fordi omgivelsene er vakre og tilbyr mye. Dersom du booker hos oss, ser vi frem til å være dine verter.

Villa Bjørge – Vårt hjem i Bergen

Villaen er vårt perfekte bosted, og ditt perfekte sted å besøke dersom du skal til Bergen på vestkysten av Norge. Boligen ligger i et stille område, som vil gi deg ro og fred, bare 30 meter fra sjøen. Likevel er det kort vei til alt som er av interesse å se i Bergen og omegn. Siden dette er hjemmet vårt, så er den sjelden tilgjengelig for utleie. Men dersom du ikke finner ledig tid i kalenderen, oppfordrer vi deg til å ta direkte kontakt med oss. I spesielle tilfeller kan vi gjøre den tilgjengelig nettopp for deg. Her kan du nyte dager ved den store steingrillen, i Jacuzzien, i solstolene eller på neset ved sjøen.

Les mer om huset her.

Sansel Cabin – Helt ny hytte i fjellsiden ved Voss Skiresort

Denne hytten ligger bare 10 meter fra «Vossahytten», hytten er perfekt for større familier, eller for to familier som reiser sammen. Leie av denne hytten kan kombineres med leie av Vossahytten om ønskelig, da har man totalt 16 sengeplasser. Hytten ble bygget i 2019, vi har hatt mange fornøyde gjester på denne hytten. Hytten er av de flottere hyttene tilgjengelig på Voss, og den er velutstyrt med fantastisk utsikt. Hytten ligger bare 70 meter fra skitrekket og 3km fra Voss Sentrum.

Les mer om Sansel Cabin her.

Vossahytten – Koselig hytte i fjellsiden ved Voss Skiresort

Vossahytten lilgger som Sansel Cabin, 1,5 timers kjøretur fra Bergen sentrum. Begge hyttene er pent plassert i fjellsiden ved Voss Skiresort, med nydelig utsikt. Vi veksler selv på å bruke denne hytten og Sansel Cabin når vi er på Voss. Denne hytten er ideell for 4-5 gjester men har 6 sengeplasser. Her kan man nyte alle årstider, og en nydelig utsikt.

Les mer om Vossahytten her.

«Casa Agnethe» – Townhouse i Fuengirola, Costa del Sol

Her elsker vi å dra om sommeren. Casa Agnethe er et nydelig rekkehus med 4 soverom og 2,5 bad. Huset ble totalrenovert i 2017-2019 og passer perfekt for en stor familie eller to familier som ønsker å bo sammen. Casa Agnethe ligger syd- og vestvendt og har sol fra tidlig morgen til kveld. Du kan nyte morgensolen på terrassen foran huset, med deilig sol og havgløtt. Huset ligger i deilig gangavstand, bare 400 meter fra stranden. Bassenget, med direkte adkomst via port fra bakplassen, ligger 5 meter unna.

Les mer om «Casa Agnethe» her.

Dersom du har forslag til oss, eller interesse av å leie en av våre boliger ikke nøl med å ta kontakt, eller send oss en email.

Med vennlig hilsen,

Agnethe & Tormod Seljenes.