Villa i Bergen

En moderne luksusvilla i Bergen nær sjøen til leie. Her kan du bade, fiske og nyte livet i en nydelig hage med egen natursteinmuret grill.

Luksus villa i Bergen

Denne luksusvillaen i Bergen er til leie ved noen sjelden anledninger. Huset ligger bare 10-minutters kjøretur fra sentrum og 10-minutters spasertur fra bussholdeplass og matbutikk. Huset ligger 5-minutters kjøring fra flere kjøpesentre, skøytehall, badeland og bowlinghall. Huset ligger 10-minutters kjøring fra flyplassen og sentralt til alle interessante steder i og rundt Bergen.

Plassen

Dette er et fantastisk familiehjem i to etasjer. Havutsikten fra huset er spektakulær, og den har alle nødvendige fasiliteter. Uteområdet er flott med stein grill og god plass for å tilbringe late dager og soling. Huset har også to terrasser og stor parkeringsplass like utenfor huset. Huset er sjelden til leie, så vi anbefaler deg å kontakte oss direkte på epost for å sjekke tilgjengelighet.

Soveplasser

I tillegg til soverom er det to store stuer med TV, spill og hifi-områder. Wi-Fi er gratis tilgjengelig. Øverste etasje har multirom lydanlegg. Det er også to bad og et stort kjøkken med spisebord.

Soverom 1
Soverom 1: 1 stor dobbelseng.
Soverom 2
Soverom 1: 1 stor dobbelseng.
Soverom 3
Soverom 1: 1 stor dobbelseng.
Soverom 4/kontor
Soverom 1: 1 sovesofa
Fellesarealer
Stor stue i overetasjen med to sofasoner. 1 stor tv stue i kjeller med tv, tredmølle og elipsemaskin.

Nabolaget

Dette er et vakkert område bestående av villaer. Du vil ikke oppleve støy eller mye trafikk her. Nabolaget er hyggelig og vennlig. Du finner ikke mange overnattingssteder i Bergen som dette tilgjengelig, det er en unik mulighet. Villaen ligger også i nærheten av sentrum og lokalbusstransport.

Komme seg rundt

Bussen tar deg hvor som helst i Bergen, og er 10-minutters spasertur unna. Ankommer du fra Flesland flyplass tar det deg 10 minutter med taxi. Fra byen er det busser, tog og t-baner for å ta deg rundt i byen og områdene rundt byen.

Dette overnattingsstedet er kun for utleie på bestemte tidsperioder, vanligvis sommer. Ta kontakt med eieren nedenfor for mer informasjon om bestilling, da det huset i noen tilfeller kan gjøres tilgjengelig i andre tidspunkt enn det som presenteres på Airbnb.

Kontakt eieren direkte via e-post.

For mer informasjon og Booking på AirBnB.

Kart over området

Forslag

Hvis du reiser rundt i denne delen av Norge, og spesielt reiser gjennom Voss, kan du enkelt kombinere med følgende hytter: Helt ny hytte med flott utsikt på Voss og Mountainside Cottage på Voss til leie.

Hva våre gjester sier om villaen i Bergen

Adrien

«Flott hus med flott beliggenhet. Huset har en fantastisk utsikt, og det er helt rent. Detn har alt du trenger. Nabolaget består av villaer og er veldig stille. Vi var mer enn lykkelige!»